× Terug

Rebranding Carolien van de Kamp

Carolien van de Kamp veranderde haar bedrijf van voedingscoach naar lifestyle en business coach die vrouwen helpt bij het vergroten van hun bedrijf. Haar inzichten op het gebied van lifestyle, spiritualiteit en business deelt zij via live webinars, online communities en supergave trainingsdagen. Wij werden gevraagd voor een restyling van haar eerdere branding.

Bekijk het resultaat

Opdracht

Door de veranderde richting van haar bedrijf moet ook de uitstraling worden aangepast. Geef daarom het merk “Carolien van de Kamp” een nieuwe look en feel, waarbij haar uitstraling nog meer naar voren mag komen.

Oplossing

Het merk moest exclusiever en krachtiger worden neergezet. Hierbij zijn nieuwe huisstijlkleuren toegevoegd en is er gekozen voor speciaal vervaardigde illustraties, gemaakt van verfstrepen die haar core business verbeelden. Zo krijgt lifestyle een mensfiguur, spirit een hart en business een keihard euroteken. Hierdoor wordt het merk minder makkelijk te kopiëren en blijft het authentieker.

Resultaat

Een aangepaste branding met meer impact en passend bij de verandering die in het bedrijf is doorgevoerd. Van voeding naar businesscoach met een krachtige, vrouwelijke uitstraling!

Carolien van de Kamp

Lifestyle & Business Coach

"Snelle opleveringen of ver van tevoren uitgedachte projecten. We hebben ze beide meer dan een succesvol gelanceerd. Dat mijn onderneming zo goed staat heb ik absoluut mede aan Sebastiaan te danken. Klanten hebben een consistent beeld nodig om mij als ondernemer te leren kennen, te mogen en te vertrouwen. Sebastiaan is daar een van dé keyspelers in."

Carolien van de Kamp

Wil je meer weten? Bel naar 0341-562052 of