× Terug

Een nieuwe website voor Rhosonics Analytical B.V.

Rhosonics Analytical B.V. uit Putten ontwikkelt, produceert en levert ultrasonische meet-instrumenten aan industrieën en laboratoria. Hoewel het bedrijf al sinds 1991 bestaat, opereren zij in een niche en waren zijn in de markt nog geen top-of-mind merk, mede door een slecht functionerende website.

Bekijk het resultaat

Opdracht

Ontwikkel een informatieve website waarbij klant en prospect snel bij de juiste oplossing en meetinstrument komen. De nieuwe website moet zo zoekmachine-vriendelijk zijn en hier ook op renderen door hoog in Google te scoren.

Kortgezegd; meer relevante bezoekers aantrekken die converteren naar prospects voor distributeurs over de hele wereld of Rhosonics zelf.

Oplossing

Vanuit een uitgebreid onderzoek zijn de strategische uitgangspunten bepaald. Op wat voor manier zoeken klanten en prospects naar informatie? Vanuit hun industrie of vanuit de applicatie? Of beiden?

Uiteindelijk wordt via kruisreferenties de (potentiële) klant geleid naar de juiste oplossing of producten van Rhosonics en gestuurd naar de juiste wederverkoper of contactpagina.

Resultaat

Een website waarin nieuwe bezoekers en bestaande klanten worden geïnformeerd over de producten van Rhosonics.

Na twee jaar en enkele aanpassingen, zoals een online service-platform, rendeert de website op ongekende wijze. Het aantal relevante bezoekers is bijna 3.000% gestegen, de bounce-rate 50% gedaald en een conversie van 8,2% gehaald!

Guus van Ballegooijen de Jong

Managing Director Rhosonics Analytical B.V.

“Sebastiaan verdiept zicht flink in wat het bedrijf exact doet. Daarbij komt dat hij niet alleen de website opzet, maar ook experts in online marketing inzet om zo tot de best mogelijke content te komen. Bravo voor het werk! De website is z’n geld dubbel en dwars waard gezien de goede reacties van onze klanten en distributeurs!”

Guus van Ballegooijen de Jong

Wil je meer weten? Bel naar 0341-562052 of